Navigation


Click here to see jobs in your category.

Salgssjef - Kundeutvikler - Oslo

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien

Salgssjef kundeutviklere

Beskrivelse
Utfordrende og spennende stilling som Salgssjef i Coca-Cola Enterprises Norge AS. Arbeidssted: Østlandet Nord

Sterke merkevarer, dyktige mennesker, vekst og belønning. Vi har det som trengs for å skape suksess! Suksess krever imidlertid at medarbeiderne har et felles mål; En tørst etter å utforske nye territorier, flytte grenser og få spennende oppgaver i en virksomhet som utvikler seg raskt.

Evner du å påvirke og skape gode relasjoner?

Kan du opprettholde et tempo som skaper kontinuerlig vekst?

Kan du gjøre en forskjell med vinnerinstinktet ditt?

Vårt fantastiske salgsteam innen dagligvare har behov for en dyktig og ambisiøs salgssjef i arbeidsområdet Østlandet Nord, du bør ha bosted mellom Oslo til Jessheim .

Som salgssjef i vår dagligvare kanal får du en plass på vårt vinnerlag!

Vi tilbyr en internasjonal arbeidsplass med fokus på bærekraft i alle ledd i CCE. Personlig utvikling gjennom opplæring, arbeidsfordeler som motiverer til en aktiv og sunn livsstil, konkurransedyktig lønn, pensjon og meget gode forsikringsordninger. Det er gode karriere muligheter både i Norge og internasjonalt.

Dine muligheter hos oss 
Som salgssjef får du en unik mulighet til lede, coache og motivere teamet slik at gjennomføringen i butikk møter forventningene. Samtidig får du muligheten til å jobbe med en av verdens sterkeste merkevarer. Salgssjefen har ansvar for at gjennomføring i butikk er ihht til avtale og mål i alle butikker som ligger i Salgssjefens ansvarsområde. Dette inkluderer gjennomføring av butikkbesøk, basert på besøksfrekvens og ruter. Verktøy og arbeidsprosesser skal implementeres i hele teamet for å sikre en effektiv gjennomføring av avtaler og mål.

I tillegg vil du:

  • Coache og støtte ”dine” kundeutviklere
  • Jobbe strategisk med å bygge opp nye måter å arbeide på
  • Være delaktig i salg, ved besøk til kunder sammen med kundeutviklerne i ditt team
  • Initiere og tilrettelegge for talentutvikling


Ettersom vi er inne i en stor vekstfase og du får mye eget ansvar, er det av øverste prioritet at du fort kan sette deg inn i vår organisasjon.

Kvalifikasjoner

For å kunne gjøre det tror vi at:

Du er en erfaren leder som har hatt personalansvar som salgssjef et par år, og har hatt ansvar for salgskonsulenter med oppsøkende salg. Dokumentert salgserfaring og erfaring fra dagligvarebransjen kreves. Du må være veldig strukturert og systematisk i dine arbeidsoppgaver.

Som person er du entusiastisk med gode evner til å lede ved å lære bort. Du trigges av å se at andre lykkes gjennom din coaching, og du er god på å skape en ”vi-følelse” i teamet ditt.

Det er gløden og dyktigheten din som kommer til å være en av grunnene til hvor fort og hvor kvalitativt vårt businessområde fortsetter å vokse. Ettersom våre salgskonsulenter for det meste er ute i felten, kreves god kommunikasjon. Det er derfor et krav at du behersker norsk og engelsk flytende. Du må ha førerkort klasse B.

Vi ønsker også at du:


Er en person som aktivt søker læring og forbedring
Representerer CCEN sine verdier og fremstår som en god ambassadør for selskapet

Hvordan søke på stillingen?

Søk ved å trykke på lenken.

http://cocacolaenterprises.has-jobs.com/S/32551/V775/apply

Ved spørsmål, kontakt Kate Aunaas Ingram, Talent Acquisition, Coca-Cola Enterprises, epost: ******

For at vi skal kunne behandle søknaden din, legg ved cover letter og CV.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

You may join for the brand, but stay for the people!

Coca-Cola Enterprises Norge har siden 1997 hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Vårt hovedkontor og produksjonsanlegg ligger på Lørenskog rett utenfor Oslo. Herfra markedsføres og distribueres produkter Coca-Cola, Coke Zero, Fanta, Sprite, Bonaqua, MER, Powerade og Nestea produkter, samt TAB X-tra, Urge, Minute Maid, Burn og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises Norge har til sammen ca. 750 ansatte i Norge. Les mer om oss på http://www.cokecce.com

Ønsker ikke kontakt med byråer.

Skriv ut

Bedrift

Sted

Stillingsprosent

- Heltid

Adresse

Oslo, Oslo

Kategori

Utdanningsnivå

Arbeidserfaring

ID

1669647