Navigation


Click here to see jobs in your category.

Salgskonsulent Dagligvare 80% - Kirkenes/Vadsø/Vardø

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien

Sales Representative

Beskrivelse

Salgskonsulent Dagligvare 80%, Kirkenes/Vadsø/Vardø, Coca-Cola Enterprises Norge

Vi søker deg som er en engasjert og entusiastisk selger i dag og har som mål å kontinuerlig skape lønnsomme salg og bygge langsiktige relasjoner med kundene våre. 

Sterke merkevarer, dyktige mennesker, vekst og belønning. Vi har det som trengs for å skape suksess! Suksess krever imidlertid at våre medarbeidere har et felles mål. En tørst etter å utforske nye territorier, flytte grenser og få spennende oppgaver i en virksomhet som utvikler seg raskt.

Evner du å påvirke og å skape gode relasjoner?
Kan du opprettholde et tempo som skaper kontinuerlig vekst?
Kan du gjøre en forskjell med vinnerinstinktet ditt?

Som vår nye Salgskonsulent i dagligvare er målet ditt å bidra til økt salg i butikkene, samtidig som du sikrer gjennomføring av nasjonale avtaler og lokale innsalg. Du vil bli en del av salgsteamet i Troms og Finnmark. Stillingen rapporterer til salgssjef. Som Salgskonsulent har du ansvaret for salg i ditt eget distrikt som innebærer:Kirkenes Vadsø og Vardø

Besøke kundene regelmessig etter fast oppsett

Varepåfylling og riktig produktplassering 

Sikre gjennomføring av nasjonale avtaler

Rapportering via IT verktøy

For den rette personen finnes gode karrieremuligheter, både i Norge og internasjonalt.

Kvalifikasjoner

For å lykkes i rollen:
Erfaring fra salg i en lignende stilling, gjerne dagligvare, men ikke et krav
Du må ha gode norskkunnskaper (muntlig og skriftlig)
Du må ha førerkort klasse B, firmabil følger med i stillingen
Egnet bosted vil være Kirkenes eller Vadsø

Utover dette er du en resultatorientert, og kreativ person som brenner for salg. Du trives med å jobbe selvstendig, med mye eget ansvar, samtidig som du er en god team player. Kommunikasjon er en av dine styrker og du har lett for å påvirke og skape gode relasjoner med dine kunder ved at du forstår og hører på deres behov. Din drivkraft er å utvikle kundene dine og optimalisere salgene samtidig som du utvikler deg selv. Selvsagt er du en strukturert og organisert person som prioriterer effektivt.

Egner bosted er Kirkenes eller Vadsø

Vi tilbyr en internasjonal arbeidsplass med fokus på bærekraft i alle ledd i Coca-Cola Enterprises (CCE). Personlig utvikling gjennom CCE Sales Academy samt støttende ledere og salgskolleger, arbeidsfordeler som motiverer til en aktiv og sunn livsstil, lønn i henhold til markedet, pensjon, og selvfølgelig muligheten til å drikke så mye du vil av våre drikker på jobb. Coca-Cola Enterprises Norge AS er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Å jobbe hos oss er spennende, utfordrende og engasjerende!

Vennligst last opp din CV og søknadsbrev innen. Ved spørsmål angående stillingen vennligst ta kontakt med salgssjef Siv Cathrine Torbergsen.

Søk via ' Søk nå ' button.

Eller ved å trykke på lenken

http://cocacolaenterprises.has-jobs.com/S/32564/V775/apply

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Coca-Cola Enterprises Norge har siden 1997 hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Vårt hovedkontor og produksjonsanlegg ligger på Lørenskog rett utenfor Oslo. Herfra markedsføres og distribueres våre Coca-Cola, Coke Zero, Fanta, Sprite, Bonaqua, MER, Powerade og Nestea produkter, samt TAB X-tra, Urge, Minute Maid, Burn og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises Norge har til sammen ca. 750 ansatte i Norge. Les mer om oss på http://www.cokecce.com/

Ønsker ikke kontakt med byråer.

Skriv ut

Bedrift

Sted

Stillingsprosent

- Heltid

Adresse

Oslo, Oslo

Utdanningsnivå

Arbeidserfaring

ID

1670802