Navigation


Click here to see jobs in your category.

Salgskonsulent

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien


Er du en handlekraftig selger med eksepsjonelle forhandlingsferdigheter og ‘jaktinnstilling’? Er du på utkikk etter en utfordrende salgsstilling, i et selskap i sterk vekst, hvor du kan gjøre en forskjell?I så fall bør du benytte muligheten nå! Søk på denne stillingen, og å bli en del av et ledende Europeisk logistikk selskap, med store ambisjoner for videre utvikling i det Norske markedet!

Salgskonsulent
Sted: Ålesund, Norge


Stillingen
I din rolle som Salgskonsulent vil du ha ansvaret for å selge multimodal transport til eksisterende og potensielle kunder, som befinner seg i det området og markedssegmentet du blir tildelt.

Vi er på utkikk etter en resultat- og markedsorientert person som trives med relasjonsbygging, oppsøkende salg og utvikling av lønnsom, verdiskapende virksomhet.

Som salgsmedarbeider er du uredd og ambisiøs, med gode forhandlingsferdigheter. Du må ha god evne til å identifisere nye og eksisterende klienters behov, bygge tillit og troverdighet. Du er komfortabel med å presentere og selge inn verdiskapende og bærekraftige multimodale logistikkløsninger i et krevende og kompetitivt marked. Du har god generell forretningssans og fortrinnsvis god erfaring innen salg & markedsføring av logistikkløsninger.

Du vil rapportere til Salgssjef i Samskip AS og arbeide tett sammen med kolleger i Moss, Rotterdam og den øvrige salgsorgansisjonen i Samskip. Noen eksempler på salgsoppgaver inkluderer følgende:

 • Skape vekst, gjennom innsalg og anskaffelse av ny virksomhet for Samskip Multimodal
 • Etablere og oppnå egne og felles vekstmål i regionen
 • Etablere, presentere og konkludere effektive og verdiskapende løsningsforslag til eksisterende og nye kunder.
 • Opprette og følge opp utviklingsplan for eksisterende og nye kunder.
 • Delta på lokale og nasjonale varemesser, samt kunde- og bransjerelaterte fora.
 • Proaktivt skape og følge opp salgsmuligheter gjennom Samskips nettverk.
 • Sørge for oppdatert relevant informasjon i egen kundeportefølje i CRM-systemet.


Vi ber om

 • Minimum 3 års erfaring fra salg av maritime og/eller multimodale transportlogistikkløsninger, fortrinnsvis på Vestlandet
 • Utadvendt og sosial, med gode kommunikasjonsevner. Gjerne med et allerede etablert forretningsnettverk.
 • Relasjonsbygger med god evne til å åpne dører med beslutningstakere.
 • Flytende i engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig.
 • Evne til å samarbeide og skape gode relasjoner med andre, på tvers av organisasjonen for å oppnå felles mål for selskapet.
 • Resultatorientert og initiativrik, med drivkraft og besluttsomhet
 • Evne til å jobbe selvstendig og håndtere kompleksitet i en hektisk hverdag
 • Proaktiv problemløser; kunne identifisere problemer og koordinere de nødvendige ressurser for å løse problemer til kundenes tilfredshet.
 • Evne til å arbeide i et miljø på tvers av kulturgrenser.
 • Utstrakt reisevirksomhet må påregnes. Førerkort kl B er en forutsetning.

Samskip tilbyr karrieremuligheter og muligheten til å jobbe i en ambisiøs, dynamisk og profesjonell organisasjon. Hver enkelt ansatt bidrar til Samskips totale suksess og vi oppfordrer til personlig ansvar, engasjement og samhørighet til fordel for selskapet, våre ansatte og våre kunder.

Du vil bli en del av et team som deler et sterkt ønske om å utmerke seg i sitt felt og gi resultater som gjør en forskjell for Samskip; resultater som bidrar til en lønnsom og bærekraftig vekst for selskapet.

Samskip tilbyr deg også:

 • Markedslønn.
 • 5 uker med ferie.
 • Interessert?


Hvis du ser etter en dynamisk stilling i et internasjonalt selskap der du kan gjøre en forskjell, grip sjansen din nå! Søk direkte på engelsk ved å trykke på lenken.

https://samskip.redirect.your-jobresponse.com/S/48263/V775/apply

Om Samskip
Samskip er et globalt logistikkselskap som tilbyr transporttjenester og andre relaterte tjenester via land, sjø, jernbane og luft med spesiell fokus på kostnadseffektiv, bærekraftig og miljøvennlig transport. Med en årlig omsetning på 560 millioner euro er Samskip et av de største transportselskapene i Europa med kontorer i 24 land i Europa, Nord og Sør-Amerika, Asia og Australia og 1300 ansatte over hele verden.

Om Samskip Multimodal
Med en multimodal og nærskipsfartsomsetning på over 300 millioner euro og transportering av mer enn******TEU-er, er Samskip Multimodal Europas største multimodale og nærskipsfartsoperatør som kombinerer nærskipsfart-, jernbane-, vei- og lektertjenester i sømløse, kostnadseffektive, bærekraftige og pålitelige transportløsninger for våre kunder. Vi bruker eget utstyr og egen maskinvare i et multimodalt nettverk som spenner over hele Europa, inkludert Baltikum og Russland så vel som Tyrkia og Sentral-Asia.

Søkeord: Sales executive

Skriv ut

Bedrift

Samskip
Mer om Samskip

Sted

Stillingsprosent

- Heltid

ID

1714523

Kategori

Utdanningsnivå

Arbeidserfaring