Navigation


Click here to see jobs in your category.

Salgsassistent

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien


Samskip er på jakt etter en produktiv lagspiller med en profesjonell holdning som kan produsere profitable resultater og bidra til en bærekraftig vekst av selskapet vårt.


Kjenner du deg igjen i den følgende profilen?

 • Du er i stand til å arbeide uavhengig, ta initiativ og er drevet til å arbeide med en førstehånds tilnærming. Du er også i stand til å arbeide i et krysskulturelt miljø og kan håndtere kompleksitet. I tillegg til dette:
 • Du har fullført en grad innen logistikk eller kommersiell virksomhetsdisiplin, og har gjerne god erfaring innen shipping og logistikkindustrien.
 • Du har en lidenskap for virksomhetsvekst og muligheter.
 • Du innehar eksellente kommunikasjonsegenskaper, og har evnen til å kommunisere selvsikkert med mennesker på alle nivåer.
 • Du mestrer norsk og engelsk språk, både verbalt og skriftlig.
 • Du har gode kunnskaper med MS Office-applikasjoner, Adobe, og er vant med å arbeide i CRM systemer (f.eks. Microsoft Dynamics).


Har du et ønske om suksess? Høres denne beskrivelsen ut som deg? I så fall, les videre!

Stillingen

Vi er på jakt etter en erfaren og godt organisert salgsassistent for å gi nødvendig støtte til feltsalgsteamet vårt. Den som tilsettes vil bli referanseperson for kolleger og kunder, ved å holde tidsplaner og gi anbud, tilbakemeldinger, dokumentasjon og informasjon. Hovedmålet er å legge til rette for salgslagets aktiviteter, for å maksimere deres ytelse og bygge en solid langvarig utvikling av selskapet.

Dine proaktive og entreprenørielle egenskaper lar deg enkelt administrere kundeforespørsler for dør-til-dør henvendelser og tar fullt ansvar for alle tilbud og forespørsler i de enkelte markedene, samt følge opp med konklusjoner og vurderinger. Dine dyktige kommunikasjonsevner vil la deg håndtere og løse kundehenvendelser profesjonelt, mens du samtidig vil ta på deg ansvaret for at aktivitet og ytelse overvåkes og rapporteres på ukentlig basis, i forhold og forbindelse med de tildelte salgslederne.


Hva vi tilbyr deg

Samskip tilbyr karrieremulighet og muligheten til å arbeide i en ambisiøs, dynamisk og profesjonell organisasjon. Hver tilfører til en felles suksess for Samskip og vi oppmuntrer til personlig ansvar, engasjement og samarbeid til det beste for vårt selskap, ansatte og våre kunder.


Vi tilbyr også:

 • Markedslønn
 • Personalforsikringer
 • Pensjonsavtale
 • 5 uker ferie
 • Kantineordning

Interessert?

Vil du være del av et entusiastisk team innen et internasjonalt selskap hvor du vil kunne utvikle deg selv? Klikk på «søk» knappen, og søk direkte!

Om Samskip

Samskip er et globalt logistikkselskap som tilbyr transport og relaterte tjenester på land, sjø, jernbane og luft. Vi fokuserer spesielt på kostnadseffektiv, bærekraftig og miljøvennlig transport. Med en årlig omsetning på mer enn 625 millioner euro så er Samskip en av de største transportselskapene i Europa, med kontorer i 24 land i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Asia og Australia, som sysselsetter rundt 1400 ansatte totalt.

Skriv ut

Bedrift

Samskip
Mer om Samskip

Sted

 • - Norge

Stillingsprosent

- Heltid

ID

1792977

Kategori

Utdanningsnivå

Arbeidserfaring