Navigation


Click here to see jobs in your category.

Kundeutvikler - Oslo

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien


Vi søker kundeutviklere til Oslo


Beskrivelse


Vi søker Kundeutvikler, Coca-Cola Enterprises

Som kundeutvikler i Coca-Cola Enterprises (CCEN) vil du være ansvarlig for å videreutvikle salget og øke synligheten av våre produkter i de butikker som CCEN til enhver tid opererer i. Du vil være ansvarlig for å bidra til en ytterligere forsterkning av vår markedsposisjon i den norske dagligvarebransjen. CCEN er inne i en særdeles spennende tid og ditt bidrag vil være avgjørende når vi skal bygge en sterkere salgsavdeling innad i vår organisasjon. Vi søker nå to kandidater som skal forsterke vårt team i Oslo området. Du vil bli utstyrt med
firmabil og din arbeidsdag vil foregå ute i butikk.

Evner du å påvirke og skape gode relasjoner?
Kan du opprettholde et tempo som skaper kontinuerlig vekst?
Kan du gjøre en forskjell med vinnerinstinktet ditt?

Som vår nye kundeutvikler vil du få en portefølje av utvalgte dagligvarebutikker og du vil få ansvar for økt salg i din butikkportefølje. Din evne til å se butikk og forstå hvordan forbrukeren beveger seg når han handler vil være avgjørende for å lykkes. Du må ha evnen til å tenke kreativt og ha god gjennomslagskraft for dine ideer.

For å gjøre det bra i denne stillingen trenger du:

  • erfaring fra lignende arbeid
  • erfaring innenfor salg/kundeutvikling- enten innenfor en FMCG aktør, eller fra detaljhandelen
  • Norsk og engelskkunnskaper


Kvalifikasjoner

Vi tror også at du som person er fleksibel og løsningsorientert og har evnen til å påvirke folk rundt deg. Du må videre ha stor arbeidskapasitet og være god til å kommunisere (skriftlig og muntlig), både med interne- og eksterne samarbeidspartnere. Rollen krever meget gode samarbeidsevner og lysten til å drive gjennom tiltak som skaper resultater. Du har sannsynligvis høyere utdannelse, men operativ salgserfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse.

For spørsmål angående stillingen ta kontakt med rekrutterer Marie Næss, ******

For å behandle din søknad vennligst last opp CV og søknadsbrev 

Eller ved å trykke på lenken:

http://cocacolaenterprises.has-jobs.com/K/32553/V775/apply

Søk via 'Søk nå' button.

Vi verdsetter et mangfoldig arbeidsmiljø, og ønsker deg velkommen til å søke uavhengig av kjønn, alder og etnisitet. Vi oppfordrer kvinner til å søke

Vi tilbyr en internasjonal arbeidsplass med fokus på bærekraft i alle ledd i Coca-Cola Enterprises (CCE). Personlig utvikling gjennom CCE Sales Academy, arbeidsfordeler som motiverer til en aktiv og sunn livsstil, lønn i henhold til markedet, pensjon, og selvfølgelig muligheten til å drikke så mye du vil av våre drikker på jobb.

You may join for the brand but stay for the people!

Ønsker ikke kontakt med byråer.

Skriv ut

Bedrift

Sted

Stillingsprosent

- Heltid

Adresse

Oslo, Oslo

Utdanningsnivå

Arbeidserfaring

ID

1671206